De acum puteţi crea un Meniu în orice secţiune (categorie) ce conţine subsecţiuni (subcategorii), și nu doar în rubrica – rădăcină, așa cum era cazul în trecut.
Fotografiile au devenit o parte componentă a paginilor web, iar aceste sunt, de cele mai multe ori, grupate în galerii. Trendul ultimilor ani este de a crea galerii de tip “masonry” (zidărie), iar în acest articol vă vom arăta cum puteţi face acest lucru.
masonry_2_0.jpg
De curând am introdus o nouă funcţie pentru adăugarea de coduri QR la paginile web. În acest articol vă vom explica principiile de bază şi vă vom arăta câteva exemple practice de utilizare a codurilor QR.
codQR1.png
Recent, am modificat design-ul mesajelor de e-mail, pentru ca acesta să se ajusteze ultimelor tendinţe, să faciliteze citirea mesajelor şi să folosească culorile paginii dvs. web.
În pagina de administrare a site-ului dvs. veţi găsi, printre altele, opţiunea blocării de adrese IP, prin care puteţi împiedica anumite adrese IP de la accesarea site-ului dvs. şi stopa comentariile nedorite.
Zopim este un serviciu de chat destinat magazinelor online precum şi altor site-uri comerciale, care permite contactul în timp real dintre vizitatori şi deţinătorul site-ului web.
zopim_4.png
Când adăugați conținut nou puteți alege, printre altele, între galerii, articole şi documente goale. Stiați însă că articolele și galeriile sunt de fapt create din documente goale?
difference_between.png
Cu ocazia sarbatorilor de paste, Webgarden Romania ofera tuturor utilizatorilor sai o reducere de 30% la orice pachet premium achizitionat. Pentru a beneficia de reducere, introduceti textul "webgardeneaster" in campul Cupon de discount.

De asemenea, dorim tuturor utilizatorilor nostri Sarbatori fericite.

Hristos a inviat!
Webgarden Romania a redus prețurile pentru toate pachetele VIP cu aproximativ 50%.
2
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one