Planuri Premium pentru site-uri web şi căsuţe de e-mail
Majoritatea serviciilor oferite de Webgarden sunt gratuite, chiar și pentru uz comercial. Funcționarea site-urilor web și a adreselor de e-mail este finanțată din venitul generat de reclamele plasate printr-un sistem automatizat în interiorul site-urilor și al e-mailurilor.
Ce beneficii sunt incluse în planurile Premium pentru site-uri web şi căsuţe de e-mail şi la ce anume folosesc?
Site-uri web
Planurile Premium pentru site-urile web măresc limita de stocare şi numărul buletinelor de știri, permiţând în acelaşi timp un anumit număr de vizite ale site-ului dvs. lipsite de reclame.
Limita de stocare – Întregul conținut inserat în paginile site-ului este măsurat în KB sau MB. Cu cât încărcați mai mult conținut, cu atât veți avea nevoie de mai mult spațiu. Cu un cont de bază primiți un spaţiu de stocare de 50 MB, ceea ce este suficient, de exemplu, pentru încărcarea a 500 de imagini (100 KB pentru fiecare). Cu un plan Premium, limita de stocare poate fi mărită până la 2000 MB.
Limita de încărcare – Există anumite limite ale cantităţii de conținut ce poate fi încărcată de către utilizator la un moment dat. Pentru un cont de bază, limita este de 16 MB, ceea ce este suficient pentru majoritatea imaginilor sau documentelor. Pentru fișiere video mai mari, însă, veți avea nevoie să extindeţi această limită. Cu un plan Premium, limita maximă de încărcare este de 256 MB.
Vizite fără reclame – Planurile Premium pentru site-urile web includ un anumit număr de vizite lipsite de reclame. Odată ce contul a fost activat, reclamele nu vor mai fi afișate pentru vizitatori. În momentul în care numărul de vizite depășește limita inclusă în plan, reclamele vor fi reactivate. Pentru a le ascunde din nou va trebui să cumpărați un plan Premium adiţional ori unul cu o limită mai mare de vizite fără reclame. Chiar dacă un utilizator vizualizează diferite secţiuni ale site-ului în timpul unei vizite, aceasta va fi contorizată tot drept o singură vizită. Numărul de vizite fără reclame ale unui plan este calculat lunar. În cazul planurilor cumpărate pentru perioade mai lungi de o lună, numărul de vizite fără reclame menţionat în plan este multiplicat cu numărul de luni, iar vizitele lipsite de reclame sunt utilizate în mod continuu pe durata tuturor lunilor, până la completa lor epuizare.
Limita pentru buletine de știri – În fiecare săptămână puteţi trimite un număr limitat de buletine de ştiri. Cu un plan Premium, acest număr poate fi mărit până la 10.000. În plus, beneficiaţi de buletine de ştiri lipsite de anunţuri comerciale.
Silver
Gold
Platinum
Spaţiu date
200 MB
500 MB
2000 MB
Încărcare
32 MB
64 MB
256 MB
Vizite fără reclame
400
1000
5000
Buletine de ştiri
1000
2000
10.000
Preţ/ lună
€ 1,90
€ 2,90
€ 11,90
Toate taxele sunt incluse.
Căsuţe de e-mail
Planurile Premium pentru căsuțele de e-mail măresc capacitatea căsuței poștale şi mărimea e-mailurilor, permiţând folosirea unui client de e-mail, prelungirea perioadei de arhivare și eliminarea reclamelor din e-mailuri.
Capacitatea căsuței poștale – Cantitatea totală de e-mailuri (trimise, primite şi ciorne) salvată în cont este limitată . Cu un plan Premium, poate fi mărită până la 100 MB.
Dimensiunea maximă a e-mailului – Dimensiunea datelor incluse în fiecare e-mail, precum şi în ataşamentele sale, este limitată. Cu un plan Premium, poate fi crescută până la 10 MB.
Alias-uri de e-mail – Puteţi crea adrese de e-mail alternative pentru căsuţa dvs. poştală.
Asistenţă POP3 – Cu ajutorul protocolului POP3 puteți descărca e-mailurile într-un client de e-mail (de ex. Thunderbird, Opera, WinMail, etc.) în computerul dumneavoastră.
Arhivă – Perioada de timp pentru care e-mailurile sunt păstrate pe serverul Webgarden este limitată. După expirare, e-mailurile sunt, de regulă, șterse.
Silver
Gold
Platinum
Capacitate
20 MB
50 MB
100 MB
Dimensiune e-mail
2 MB
5 MB
10 MB
Alias-uri
Nu
Da
Da
POP3
Nu
Da
Da
Arhivă
90 zile
180 zile
360 zile
Preţ/ lună
€ 0,90
€ 1,40
€ 2,90
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one