Domenii proprii
Cum pot cumpăra un nume de domeniu propriu?
Domeniile pot fi cumpărate în secțiunea Servicii VIP. Domeniul constă dintr-un nume de domeniu și o extensie de domeniu. În timpul căutării diferitelor nume de domenii disponibile puteți de asemenea încerca și mai multe variante de extensii de domeniu.
Domeniile sunt de obicei comandate pe o perioadă de minim un an. Pentru utilizarea ulterioară, va fi necesară prelungirea comenzii. În caz contrar, domeniul va deveni disponibil și pentru alți solicitanți.
Este important să înțelegeți că un nume de domeniu nu este un plan Premium și că acesta nu include niciun fel de alte servicii suplimentare.
Fiecare nume de domeniu este atașat unui anumit cont de utilizator și poate fi folosit pentru orice site web atașat acestui cont.
Este posibilă achiziționarea unui domeniu din altă parte și redirecționarea sa către Webgarden ?
Da, din punct de vedere tehnic, acest lucru este de obicei posibil. Cu toate acestea, nu oferim suport pentru astfel de domenii, iar utilizatorul va trebui să aibă grijă de setările domeniului pe cont propriu. În unele cazuri, redirecționarea nu este posibilă din motive tehnice, fiind necesar să se reînregistreze domeniul la un alt registrator.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one