Conţinutul este divizat în trei grupuri: Secţiuni, (Multimedia) Conţinut şi Documente. Secţiunile sunt similare cu directoarele din PC-ul dumneavoastră, ele organizând conţinutul website-ului. Conţinutul multimedia este un singur element, ca de ex. Paragraf text, Imagine, Sondaj sau Fişier. Documentele includ documentele generice (de ex. Articole) şi alte opţiuni (Discuţii, Produse).
Secţiuni
Fiecare secţiune poate conţine mai multe subsecţiuni. Este important să reţineţi că subrubricile pot exista în acest caz, chiar dacă nu sunt vizibile pe website (de ex. atunci când sunt ascunse)
Conţinutul
Conţinutul (Conţinutul multimedia) este cel prezent de obicei în website-uri. Webgarden vă oferă şi alte tipuri de conţinut, precum Paragrafe de text, Titluri, Imagini, Text formatat, Sondaje, Formulare, Panou de logare, Coş de cumpărături, Discounturi în magazin, Noutăţi în magazin, Ultimele update-uri, Fişiere, Flash, Video YouTube, Video Google, Hărţi Google, Cititor şi canal RSS, Calendar, Abonare la buletin de ştiri, Statistici text şi grafice, Buton de partajare, Căutare fulltext şi Google.
Distribuirea conţinutului
Conţinutul poate fi aranjat sau compus în structuri complexe. Lista goala de conţinut este aranjată de obicei în 4 coloane. O parte din conţinut, ca Paragraful text are ca setare implicită aranjarea pe 4 coloane. Altele, precum Imaginile au doar o singură coloană. Puteţi modifica numărul de coloane prin editarea obiectului, astfel incât imaginile vor fi distribuite pe întreaga lăţime iar paragraful de text pe lăţimea unei singure coloane. Numărul de coloane poate fi schimbat si puteţi folosi drag-and-drop pe obiecte pentrua le schimba poziţia.
Documente
Articolele, Produsele, Discuţiile şi alte obiecte care includ conţinut sunt listate ca şi documente.
Formatarea secţiunilor
Webgarden oferă diferite metode pentru formatarea opţiunilor. Prima dată putem menţiona Sortarea, care poate fi utilizată ca şi sortare alfabetică, sortare după data modificării, sortare de la nou la vechi şi invers. A doua opţiune este paginarea. Aceasta influenţează cantitatea de documente vizibile pe o pagină, puteţi alege una dintre valorile de paginare sau de a o dezactiva. A treia opţiune este numărul de coloane, care determină dacă documentul este divizat în coloane şi numărul acestora. Ultima opţiune este afişarea conţinutului cu variantele Neafişat, Listă, Icoane, Mouse over, Legătură la mouse over şi Taburi. Opţiunea Neafişare face ca documentele selectate să nu fie vizibile iar această opţiune poate fi modificată oricând. Opţiunea Listă va afişa doar numele documentelor, opţiunea Icoane va afişa numele şi previzualizarea documentelor. Opţiunea Mouse over va afişa numele şi previzualizarea conţinutului sub cursorul mouse-ului. Opţiunea Legătură la mouse over este similară cu precedenta, dar numele nu sunt aliniate în coloane. Este de recomandat să folosiţi Afişarea conţinutului cu opţiunea Număr de coloane. Deşi modificările sunt afişate imediat în vizualizarea din administrare, va trebui să salvaţi modificările pentru a le face vizibile în website.
Coloane
Conţinutul este aranjat de la stânga la dreapta şi de sus în jos. Uneori poate fi nevoie de a modifica această temă pentru a crea o aliniere la coloane, de exemplu.Webgarden vă oferă posibilitatea de a insera o coloana în conţinut. Lăţimea coloanei şi afişarea continutului interior pot fi modificate după necesităţi.
Încărcare multiplă
Utilizarea acestei funcţiuni vă oferă posibilitatea de a încărca multiple fişiere. Fişierele recunoscute vor fi salvate automat în directoarele particulare (imaginile de exemplu), cele nerecunoscute vor fi salvate ca şi fişiere pentru descărcare. Fişierele mari pot fi comprimate în format ZIP şi încarcate pe website. Arhiva ZIP va fi decomprimată şi împarţită pe obiecte. Urmând aceşti paşi puteţi încărca o întreagă galerie foto cu o singură operaţiune.
Pagina de start
Secţiunea sau documentul implicite va fi afişat primul pe website-ul dumneavoastră.
06/30/2012 15:01:40
info
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one