Dear Webgarden user,

After much serious deliberation, we have decided to terminate the Webgarden web hosting service. As we value our long-standing cooperation, we would like to make this situation as easy as possible for you. We have, therefore, written a brief guide telling you what to expect and how to proceed. Please pay attention to it now.
3 modalităţi simple prin care vă puteţi pregăti site-ul web de Crăciun
Sezonul sărbătorilor este aici! Dacă aţi început deja să vă împodobiţi casa ori bradul, de ce să nu conţinuaţi și cu site-ul dvs. Webgarden? Vă oferim în continuare 3 modalităţi prin care puteţi schimba apariţia site-ului dvs, astfel încât acesta să răspândească spiritual Crăciunului prin fiecare pagină.
Conform noilor reguli Google, utilizatorii Webgarden trebuie să obţină acordul vizitatorilor pentru utilizarea cookie-urilor
Google a anunţat că începând cu 1 Octombrie 2015 va penaliza toate site-urile web, inclusiv pe cele din afara Uniunii Europene, care nu obţin acordul utilizatorilor din Uniunea Europeană pentru folosirea de cookie-uri pe site-urile lor. Cerinţa a fost introdusă pentru a fi în concordanţă cu Directiva (2002/58/EC) stabilită de Parlamentul şi Consiliul European. Multe detalii sunt încă neclare în momentul de faţă, dar Webgarden are o soluţie pentru utilizatorii săi.

Personalizaţi antetul, subsolul și coloanele laterale ale site-ului dvs!

În acest tutorial veţi învăţa cum să modificaţi structura site-ului dvs web, precum și cum să personalizaţi blocurile statice.

Setarea drepturilor de acces

Cel mai simplu mod de utilizare a drepturilor de acces este acela de a permite accesul utilizatorilor în funcție de tipul implicit ­ utilizator înregistrat sau anonim. Puteți avea categorii (sau documente, panouri, etc.) care să fie vizibile doar utilizatorilor înregistrați, și de asemenea, categorii care să fie vizibile utilizatorilor anonimi.
Unul din principalele aspecte pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când deschideți un magazin online este de a câștiga încrederea clienților dvs. și de a le oferi acestora o experiență cât mai plăcută atunci când vor naviga pe site-ul dvs. Vă prezentăm mai jos o listă a celor mai la îndemână modalități care va pot asigura succesul afacerii dvs.

Un pas mic pentru dvs, un pas mare pentru site-ul dvs. web

Am adunat pentru dvs. o listă cu 13 greşeli comune prin care utilizatorii Webgarden îşi gonesc vizitatorii de pe site, precum şi câteva sfaturi despre cum se pot evita aceste situaţii.
În momentul creării unui nou site web, multe persoane şi companii se gândesc dacă ar merita să investească într-un domeniu propriu.
Primul lucru pe care trebuie să îl știți este că în concordanță cu Legea nr. 365 din 7 iunie 2002 pentru a înființa un magazin online trebuie să fiți înregistrat la Registrul Comerțului. Codul de înregistrare la Registrul Comerțului trebuie afișat în secțiunea Date/Detalii de contact a site-ului web și trebuie de asemenea completat în Setările generale ale magazinului online, după cum puteți vedea în imaginea alăturată:
Acest ghid vă va arăta cum să schimbaţi complet înfăţișarea site-ului dvs. web, prin adăugarea unei imagini de fundal. Luaţi în considerare că anumite șabloane oferite sunt mai potrivite pentru adăugarea unei imagini de fundal decât altele. În acest exemplu vă vom arăta cum se poate adăuga o imagine de fundal folosind șablonul 157j.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one