În pagina de administrare a site-ului dvs. veţi găsi, printre altele, opţiunea blocării de adrese IP, prin care puteţi împiedica anumite adrese IP de la accesarea site-ului dvs. şi stopa comentariile nedorite.
Zopim este un serviciu de chat destinat magazinelor online precum şi altor site-uri comerciale, care permite contactul în timp real dintre vizitatori şi deţinătorul site-ului web.
zopim_4.png
Când adăugați conținut nou puteți alege, printre altele, între galerii, articole şi documente goale. Stiați însă că articolele și galeriile sunt de fapt create din documente goale?
difference_between.png
În mod permanent căutăm modalităţi de a vă ajuta în crearea site-ului dv. cât mai simplu cu putinţă. De câteva săptămâni, în colţul din dreapta sus al paginilor din secţiunea de administrare a site-ului personal puteţi vedea o pictogramă cu un semn de întrebare, ce se comportă ca un ajutor contextualizat.
ajutor_contextualizat.png
Noile designuri folosesc ca fundal pentru site-ul dvs. web pozele de dimensiuni mari, care sunt vizibile în antetul și subsolul paginii. Dacă doriţi să schimbaţi poza de fundal, folosiți editorul CSS.
2010_156l_xxl_wide.png
Încearcă noile designuri pregătite in opt variante colorate.
2010_155b_xxl_wide.png
Am creat noi design-uri web în opt variatii colorate. Pe care dintre acestea îl preferați mai mult pentru web site-ul vostru, pe cel cu marginile drepte sau cu elementele rotunjite?
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one