Utilizatorii Webgarden se întreabă de multe ori de ce site-ul lor web nu are un număr ridicat de vizitatori. Răspunsul este simplu. Comparaţi-vă, de exemplu, site-ul web cu biroul ori casa dvs. Puţini vizitatori pășesc acolo fără a fi încurajaţi să facă asta. Așadar, mai întâi, trebuie să acţionaţi.
Aflaţi cum puteţi ajuta motoarele de căutare să vă găsească site-ul web mai rapid şi cum să vă mulţumiţi vizitatorii, în acelaşi timp. Acest articol sumarizează cele mai importante sfaturi din ghidul SEO pentru începători al Google, precum şi alte bune practice SEO general acceptate. Vă explicăm ce şi cum trebuie să faceţi, prezentându-vă, de asemenea, ceea ce Webgarden deja face pentru dvs. în domeniul SEO.
În sfârșit este aici! Site-ul dvs. web este gata și este o bucurie pentru vedere. Acum credeţi că puteţi în sfârșit lua o pauză, dar ar fi o greșeală gravă.
În acest tutorial, veţi învăţa ce sunt secţiunile și categoriile și cum le puteţi crea, redenumi, muta și elimina.
Dacă aveți nevoie de factura de la Webgarden pentru contabilitate, atunci acest articol este pentru dvs.
Pe site-ul dvs. Webgarden, este posibil să schimbaţi culoarea, mărimea și spaţierea dintre litere, precum și fontul folosit. Dacă fonturile de bază oferite de Webgarden nu vă sunt suficiente, puteţi alege dintre alte sute de opţiuni disponibile pe Google Fonts. Astăzi vă vom arăta cum puteţi folosi fonturile Google pe propriul dvs. site web.
De acum puteţi crea un Meniu în orice secţiune (categorie) ce conţine subsecţiuni (subcategorii), și nu doar în rubrica – rădăcină, așa cum era cazul în trecut.
Fotografiile au devenit o parte componentă a paginilor web, iar aceste sunt, de cele mai multe ori, grupate în galerii. Trendul ultimilor ani este de a crea galerii de tip “masonry” (zidărie), iar în acest articol vă vom arăta cum puteţi face acest lucru.
masonry_2_0.jpg
De curând am introdus o nouă funcţie pentru adăugarea de coduri QR la paginile web. În acest articol vă vom explica principiile de bază şi vă vom arăta câteva exemple practice de utilizare a codurilor QR.
codQR1.png
Recent, am modificat design-ul mesajelor de e-mail, pentru ca acesta să se ajusteze ultimelor tendinţe, să faciliteze citirea mesajelor şi să folosească culorile paginii dvs. web.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one