Cum să vă asigurați că magazinul dvs. online este în concordanță cu prevederile legale

Primul lucru pe care trebuie să îl știți este că în concordanță cu Legea nr. 365 din 7 iunie 2002 pentru a înființa un magazin online trebuie să fiți înregistrat la Registrul Comerțului. Codul de înregistrare la Registrul Comerțului trebuie afișat în secțiunea Date/Detalii de contact a site-ului web și trebuie de asemenea completat în Setările generale ale magazinului online, după cum puteți vedea în imaginea alăturată:
Magazin online

Magazin online

Al doilea lucru pe care trebuie să îl știți este că în concordanță cu Ordinul ANPC nr. 433/2009, art.3 „Operatorii economici care administrează site-uri de e-commerce (comerț electronic) sunt obligați sa prezinte pe prima pagină a site-ului (home page) un link către adresa oficială de web a Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor: www.anpc.gov.ro”.
Puteți alege unde să adăugați acest link din Conținut, ca de exemplu în antetul sau subsolul paginii, dar este nevoie să fie pe prima pagină, așa cum puteți vedea în imaginea următoare:
links.png
Și la final, nu ezitați să ne contactați dacă întâmpinați probleme la configurarea site-ului sau pentru orice alte întrebări sau sugestii privind serviciile noastre, la adresa de email: support@webgarden.ro
08/11/2015 13:53:32
info
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one